Denna dag har genomsyrats av höjdhopp , började vid andra kuren på min väg till jobbet. Janne ”GAIS” var i extas , det e skandal detta , sa han 50 elva gånger =) En av finnarna på jobbet vart upprörd över att Patrik släppte det först nu när gubben vart död och begraven sedan 12-13 år , ja man kan tycka vad man vill men kan inte komma från tanken på att författaren gör allt för att promota sin bok. Det är upp till var och en att tycka.

Hur som helst så blev det en vädermässigt fin dag till slut , lite kyligt nu när jag gick hem men då var ju solen på väg ner så det var ju ingen vetenskaplig sensation direkt.

Dagens stora grej var att jag skulle , som det visa sig , gå på ett årsmöte för medlemmarna i kulturföreningen Aftonstjärnan ute på Hisingen/ Sannegårdshamnen som representant för Volvo verkstads klubb. Var ingen teater direkt utan man följde helt sonika dagordningen och sedan flöt disusionen ut när vi kom till punkten övrigt. Avslutades med lite prat och att en pudel bet mig över vristen strax innan jag gick.

Innan mötet gick jag runt i lokalerna och tittade på lite bilder och hitta några föreställandes Sonya Hedenbratt som var bekant med familjen när jag var liten , hennes dotter Lena läste jag spanska hos ett tag minns jag nu med =) ole´!!

Sedan såg jag en tavla föreställandes Kent Andersson , som jag såg i entrén till restaurang Västerhus ett halvår innan han vek in årorna.

Så nu har jag övat att skriva lite till , komma igång mer när regionvalet är över ,men då kommer väl andra grejjer , ja det blir som det blir goingar , ni får hålla utkik efter det skrivna ordet på denna blogg , sköt om er , hepp!! J

/ Figgaro